Genomineerd voor de Challenge Verpleeghuizen van de Toekomst!

Genomineerd voor de Challenge Verpleeghuizen van de Toekomst!

30-12-2019

Wauw, wat we sluiten het einde van dit jaar goed af, met de nominatie voor de Challenge Verpleeghuizen van de Toekomst! Wij zijn één van de tien geselecteerde verpleeghuizen, die vanaf volgend jaar 60 dagen lang ondersteuning krijgt om de implementatie of opschaling van de ondersteunende technologie daadwerkelijk vorm te geven. Bovendien maken we kans op de titel ‘Zorgvernieuwer 2021’!!!!

Wauw, wat we sluiten het einde van dit jaar goed af, met de nominatie voor de Challenge Verpleeghuizen van de toekomst! Wij zijn één van de tien geselecteerde verpleeghuizen, die vanaf volgend jaar 60 dagen lang ondersteuning krijgt om de implementatie of opschaling van de ondersteunende technologie daadwerkelijk vorm te geven. Bovendien maken we kans op de titel ‘Zorgvernieuwer 2021’!!!!

Met de challenge wordt op een speelse manier technologie in de verpleeghuiszorg vergroot en gestimuleerd. Hierin staat niet de technologie zelf centraal, maar de inpassing van de technologische innovatie binnen de dagelijkse werkprocessen.

Vitalis gaat binnen de challenge de implementatie van leefcirkels oppakken op locatie Vitalis Vonderhof. Het doel is om de leefruimte voor cliënten te vergroten;  binnenshuis én buitenshuis. Het vernieuwende zit in de mindset van de betrokken personen: het anders denken en handelen rondom de leefruimte van de cliënten. En het vertrouwen bij alle betrokkenen om de leefruimte te vergroten. De opgedane kennis en ervaring wordt gebruikt om een blauwdruk te maken voor leefcirkels binnen heel Vitalis.

Lees hier meer over de challenge.

 

 

Terug naar het overzicht