Voorstelling Karin Bloemen op 1 mei live meekijken met Vitalis

10-04-2019

Op woensdag 1 mei a.s. organiseert Vitalis WoonZorg Groep op een 7-tal locaties van Vitalis en WoonincPlusVitalis in Eindhoven, een live-streaming van de voorstelling Souvenirs. Bewoners en hun familieleden kunnen op deze manier de voorstelling in theatersfeer meebeleven, zonder ver van huis te hoeven. De live-uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door Studio 040 en Parktheater Eindhoven. De voorstelling is om 20.00 uur (inloop 19.30 uur) te zien op de woonzorg locaties: Vonderhof, Peppelrode, Wilgenhof, Kortonjo, Parc Gender, De Horst/Kronehoef en Brunswijck. Locatie Berckelhof sluit aan bij Peppelrode en locatie Theresia bij Parc Gender.

Souvenirs, Karin Bloemen en band
In je leven verzamel je vele spullen en herinneringen. Je huis en je hoofd raken zo vol, dat het hoog tijd wordt eens goed op te ruimen. Karin Bloemen voegt in Souvenirs de daad bij het woord en gooit als een stier in een porseleinkast alle ballast de deur uit. Dat doet ze ook heel letterlijk, want er wordt beide avonden onder het publiek een aantal persoonlijke items van Karin verloot. Een ouderwets rijke Bloemenshow, met dierbare oude en verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare conferences, hilarische types en prachtige jurken.
 
Iedereen is welkom
Bewoners, familie/vrienden, medewerkers en vrijwilligers zullen op deze avond in grote getale naar de centrale ontmoetingsruimte komen om gezamenlijk deze voorstelling te beleven. Senioren uit de wijken rondom de deelnemende locaties zijn van harte welkom om bij dit evenement aan te sluiten. Kaarten zijn bij de receptie van deze locaties te verkrijgen voor 7.50 per persoon (incl. consumptie).
Terug naar nieuwsoverzicht Vitalis