The African Mamas live meekijken met Vitalis op locatie

03-12-2018

Op donderdag 13 december wordt er vanaf 20.00 uur op een 5-tal locaties een directe verbinding tot stand gebracht met het Parktheater. Op deze manier kunnen ouderen en hun naasten de voorstelling Christmas under African skies van the African Mamas meebeleven zonder ver van huis te hoeven. De live-streaming is te zien bij: Vitalis Vonderhof, Vitalis Peppelrode, WoonincPlusVitalis Wilgenhof, WoonincPlusVitalis Kortonjo, WoonincPlusVitalis Parc Gender.

Christmas under African skies
Aanstekelijke Afrikaanse energie, betoverende melodieën en opzwepende ritmes. In de koude en donkere dagen van december brengen The African Mamas kleur en warmte naar het Parktheater met een bijzondere kerstspecial. Een programma waarin de muzikale rijkdom, de Afrikaanse cultuur en hun (kerst)tradities centraal staan. Geniet vanavond van authentieke Afrikaanse traditionals, ontroerende a capella liederen, swingende gospel en hartverwarmende kerstnummers. 

 

Iedereen is welkom
Bewoners, familie/vrienden, medewerkers en vrijwilligers zullen op deze avond in grote getale naar de centrale ontmoetingsruimte komen om gezamenlijk deze voorstelling te beleven. Senioren uit de wijken rondom de deelnemende locaties zijn van harte welkom om bij dit evenement aan te sluiten. Kaarten zijn bij de receptie van deze locaties te verkrijgen voor 7.50 per persoon (incl. consumptie).

 

Bijzondere samenwerking
De live-uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door Studio 040 en Parktheater Eindhoven.
Al vanaf 2014 resulteert deze bijzondere samenwerking in een aantal voorstellingen per jaar ‘op locatie’. Cabaret, opera en ballet zijn op deze manier toegankelijk voor mensen die graag van kunst en cultuur genieten, ook als het om gezondheidsredenen en door beperkingen in de mobiliteit niet meer mogelijk is om het theater in de stad te bezoeken.
 
Verhoging van Levenskwaliteit
Vitalis wil graag laten zien hoe kunst en cultuur kunnen bijdragen aan verhoging van de levenskwaliteit van ouderen. Doelstelling is om te inspireren en mensen met elkaar te verbinden. Op de vitalis.samenuitagenda.nl zijn al onze (ruim 200) activiteiten zichtbaar voor (wijk)bewoners en hun netwerk.
Terug naar nieuwsoverzicht Vitalis