NIEUWS VITALIS

In een grote organisatie gebeurt er veel. En hetgeen er gebeurt zegt veel over ons. Daarom delen wij het nieuws graag met u.

Zo krijgt u een goede indruk van de Vitalis Woonzorg Groep. Wij maken u graag nieuwsgierig!

Het laatste coronanieuws

Corporate logo


Vitalis is in beweging

Wij nodigen u uit om regelmatig het laatste nieuws te lezen. Mis niets en blijf op de hoogte. U bent ook altijd welkom bij evenementen, exposities en meer.

Vacature voorzitter cliëntenraad Vonderhof

03-10-2022

Voor locatie Vonderhof zijn wij op zoek naar een onafhankelijke voorzitter voor de cliëntenraad.  Vitalis Vonderhof in Eindhoven biedt woonvormen met 24 uur zorg en behandeling voor ouderen met lichamelijke beperkingen of dementie. Ook zijn er een aantal appartementen voor zelfstandig wonen met de mogelijkheid van thuiszorg. De belangen van alle bewoners die zorg ontvangen van Stadsverpleeghuis Vonderhof worden behartigd door een cliëntenraad, welke op dit moment bestaat uit 5 leden, inclusief een voorzitter. De cliëntenraad denkt mee, geeft waar nodig advies en instemming op onderwerpen die er toe doen. Vanwege het vertrek van de huidige voorzitter is de cliëntenraad op zoek naar een nieuwe voorzitter op vrijwillige basis.

Ons streven is helder en tegelijkertijd vol ambitie: wij willen dat mensen bij ons gelukkig oud zijn. Bij ontwikkelingen en keuzes speelt de cliëntenraad een essentiële rol.  Wilt u een bijdrage leveren aan de kunst van gelukkig oud zijn op Stadverpleeghuis Vonderhof? Bekijk dan snel de volledige vacature Onafhankelijke Voorzitter cliëntenraad, locatie Vonderhof | Vitalis WoonZorg Groep (werkenbijvitalis.nl)

Lees het hele verhaal

Nieuwe leverancier Eten & Drinken voor Vitalis WoonZorg Groep

28-09-2022

Vitalis is deze maand de samenwerking gestart met een nieuwe leverancier voor al het eten en drinken op alle Vitalis-locaties. Onze nieuwe foodpartner Huuskes levert gefaseerd elke twee weken twee nieuwe locaties van Vitalis aan. Eind november zijn alle locaties over en wordt het totaalpakket aan eten en drinken (exclusief brood) door Huuskes geleverd.

Lees het hele verhaal

Onze vrijwilligers zijn goud waard!

08-09-2022

Goud waard, dat is het thema van de inspiratiedag voor vrijwilligers die op 22 september plaats vindt. Op deze dag worden onze vrijwilligers in het zonnetje gezet op een bijzondere locatie, de DomusDela kerk in Eindhoven. Op deze dag staat plezier en verbinding voorop, zo is er een proeverij van kennis en uiteraard een hapje en een drankje! 
Plezier en verbinding staat deze dag voorop, zo is er een proeverij van kennis en uiteraard een hapje en een drankje. 

Lees het hele verhaal

Werken bij een Vitalis residentie? Bezoek de inloopdag 13 september!

01-09-2022

Vitalis WoonZorg Groep is de expert in alle fases van de ouderenzorg. We doen dit vanuit het doel dat mensen bij ons gelukkig oud zijn. Op 22 locaties verspreid over Eindhoven maken we ons daarom sterk voor onze ambitie. Op 6 locaties binnen Vitalis kunnen senioren luxueus wonen; wij noemen dit een Residentie. Bij onze residenties staat het comfortabel en zelfstandig leven van onze bewoners centraal en bieden we hen extramurale thuiszorg. Op culinair en cultureel gebied zijn we vooruitstrevend en ook op het gebied van innovatieve hulpmiddelen proberen we alle wensen van onze bewoners te vervullen.

Lees het hele verhaal

Samenwerking tussen Vitalis en GO Sharing van start

01-09-2022

Vitalis WoonZorg Groep is een proefsamenwerking met GO Sharing gestart, de aanbieder van 100% elektrisch deelvervoer. Bij Vitalis denken we al langer na hoe we medewerkers kunnen motiveren voordeliger (en bovendien duurzamer) van en naar het werk te laten komen. Met de blijvend hoge brandstofprijzen voelen we ons als werkgever verantwoordelijk om hierin met onze medewerkers mee te denken.

Lees het hele verhaal

Investeer nu in de wijkverpleging van morgen

31-08-2022

De toekomst van de zorg is thuis. In de eigen omgeving herstellen mensen sneller. Goede zorg thuis staat of valt met deskundige wijkverpleging. Maar is die wijkverpleegkundige er straks nog wel? De wijkzorg staat onder enorme druk. Daarom luiden wij, 20 zorgorganisaties, de noodklok. De toekomst van de wijkverpleging staat op het spel!

Lees het hele verhaal

Bouwupdate Vitalis De Paladijn: het groenplan

18-08-2022

Er wordt goed opgeschoten op de nieuwe Vitalis-locatie in Geldrop! Aan de binnenkant worden de wanden en vloeren afgewerkt en binnenkort worden de keukens in de appartementen en gemeenschappelijke ruimte geplaatst. Hoog tijd om ook over de buitenomgeving van De Paladijn na te denken.

Lees het hele verhaal

Open Dag Vitalis De Paladijn in Geldrop - zaterdag 10 september 2022

03-08-2022

Langs het station in Geldrop opent Vitalis WoonZorg Groep in oktober een nieuwe woonzorgvoorziening, speciaal voor mensen met dementie. Om nieuwsgierige bewoners uit Geldrop, maar vooral mensen met een lichte vorm van dementie, hun familieleden en/of mantelzorgers, een kans te geven kennis te maken met Vitalis en het zorgconcept in De Paladijn, organiseren we een Open Dag. De Open Dag vindt plaats op zaterdag 10 september aanstaande van 10.00 tot 12.30 uur.

Lees het hele verhaal

Hoe laten wij revalidatie aansluiten op behandelingen thuis?

20-07-2022

Jan van Breugel (86) werd 2 maanden geleden gevonden door de buurman. Na een korte opname in het ziekenhuis revalideerde hij bij Vitalis Wissehaege. Lees hier zijn verhaal. Maar hoe kijken onze behandelaren naar zo’n revalidatieproces? En hoe laten we de revalidatie aansluiten op behandelingen thuis, in de eerste lijn? Geriatrie fysiotherapeut Greetje Schoots vertelt:

Lees het hele verhaal

Duurzaam wonen bij Vitalis De Paladijn

19-07-2022

In het bouwproces van een nieuwe Vitalis-locatie komen in deze tijd andere zaken kijken dan ten tijde van bijvoorbeeld de realisatie van onze laatst geopende locatie Engelsbergen in 2014. We zetten de belangrijkste duurzaamheidsinitiatieven van Vitalis De Paladijn graag op een rij.

Lees het hele verhaal