NIEUWS VITALIS

In een grote organisatie gebeurt er veel. En hetgeen er gebeurt zegt veel over ons. Daarom delen wij het nieuws graag met u.

Zo krijgt u een goede indruk van de Vitalis Woonzorg Groep. Wij maken u graag nieuwsgierig!

Corporate logo


Vitalis is in beweging

Wij nodigen u uit om regelmatig het laatste nieuws te lezen. Mis niets en blijf op de hoogte. U bent ook altijd welkom bij evenementen, exposities en meer.

Residentie Parc Imstenrade ontvangt Roze Loper certificaat

Afgelopen vrijdag ontving Vitalis Residentie Parc Imstenrade in Heerlen het Kwaliteitsmanagementsysteemcertificaat Roze Loper. Het Roze Loper certificaat is een formele toekenning voor het geconstateerde tolerante leef-, zorg- en werkklimaat en actieve diversiteitsbeleid.

Lees het hele verhaal

Voorstelling Karin Bloemen op 1 mei live meekijken met Vitalis

Op woensdag 1 mei a.s. organiseert Vitalis WoonZorg Groep op een 7-tal locaties van Vitalis en WoonincPlusVitalis in Eindhoven, een live-streaming van de voorstelling Souvenirs. Bewoners en hun familieleden kunnen op deze manier de voorstelling in theatersfeer meebeleven, zonder ver van huis te hoeven. De live-uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door Studio 040 en Parktheater Eindhoven. De voorstelling is om 20.00 uur (inloop 19.30 uur) te zien op de woonzorg locaties: Vonderhof, Peppelrode, Wilgenhof, Kortonjo, Parc Gender, De Horst/Kronehoef en Brunswijck.

Lees het hele verhaal

De overstap naar betalen zonder contant geld

Voor de diensten die bewoners, bezoekers of medewerkers afnemen binnen onze locaties kan binnenkort enkel nog betaald worden zonder contant geld. Denkt u hierbij aan onze horecafaciliteiten, activiteiten, de winkel, of de kapsalon.

Lees het hele verhaal

Heinrichs Gruppe op werkbezoek bij Vitalis

Met trots lieten we vandaag aan een zestal Duitse collega's van de Heinrichs Gruppe onze werkwijze en locaties zien. Op intensieve zorg locatie Peppelrode en wijklocatie Parc Gender/Engelsbergen hebben ze onder andere kennis gemaakt met onze diversiteit aan woonzorgdiensten én onze bijzondere aandacht voor kunst en cultuur.

Lees het hele verhaal

De nieuwe Next is uit!

In deze editie o.a. aandacht voor de Dialoog, de miMakkusmethode en het krachtige leerklimaat van Vitalis.

Bekijk het magazine hier

Lees het hele verhaal

Compilatie mini symposium in de ouderzorg

Op 16 maart organiseerde Vitalis het succesvolle mini-symposium over ‘Gaming in de ouderenzorg. &happy nam ons o.a. mee in de wereld van diverse spelvormen.

Zie bijgaand een mooie sfeerimpressie van de middag.

Lees het hele verhaal

16 maart Mini-Symposium Gaming in de Ouderenzorg

Elke dag zijn we, met een groeiend aantal geweldige mensen, bezig om in ouderenzorg ‘buiten de lijntjes’ te kleuren. Er is enorm veel beweging en er zijn vele nieuwe mogelijkheden. We weten één ding zeker: werken in de ouderenzorg is nooit kleurloos en saai! In de Week van Zorg en Welzijn maken we daar graag iedereen, met interesse in de zorg, deelgenoot van tijdens het mini-symposium ‘Gaming in de ouderenzorg’ op zaterdag 16 maart van 14.00-17.00.

Lees het hele verhaal

Een groener Vitalis in 2019

Samen werken we graag duurzamer om de effecten van de klimaatverandering tegen te gaan, voor onze cliënten, onze medewerkers/vrijwilligers én de generatie na ons. In 2019 worden op locaties, aan de hand van de milieuthermometer, keuzes gemaakt.  Ook vragen we vanaf heden onze medewerkers en vrijwilligers om ons te helpen met het goed gebruiken van o.a. apparaten, lichten en de verwarming/airco.

Lees het hele verhaal

Op Hoop van Zegen live meekijken met Vitalis op locatie

Op zaterdag 9 februari wordt er vanaf 20.00 uur op diverse locaties, waar Vitalis actief is, een directe verbinding tot stand gebracht met Het Parktheater. De live-streaming van de oer-Hollandse musical 'Op hoop van Zegen' is te zien bij: Vitalis Vonderhof, Vitalis Peppelrode, Vitalis Brunswijck en de WoonincPlusVitalis Wilgenhof, Kortonjo, Parc Gender, De Horst/Kronehoef. Kaarten zijn bij de receptie van deze locaties te verkrijgen voor 7.50 per persoon (incl. consumptie).

Lees het hele verhaal

Vitalis en Avans bestendigen samenwerking

Vitalis WoonZorg Groep en de Academie voor Gezondheidszorg van Avans Hogeschool (AGZ) hebben een convenant getekend met de intentieverklaring om samen te werken aan zorg en onderwijs en een verkleining van de afstand tussen het hoger beroepsonderwijs en het werkveld.

Lees het hele verhaal