NIEUWS VITALIS

In een grote organisatie gebeurt er veel. En hetgeen er gebeurt zegt veel over ons. Daarom delen wij het nieuws graag met u.

Zo krijgt u een goede indruk van de Vitalis Woonzorg Groep. Wij maken u graag nieuwsgierig!

Het laatste coronanieuws

Corporate logo


Vitalis is in beweging

Wij nodigen u uit om regelmatig het laatste nieuws te lezen. Mis niets en blijf op de hoogte. U bent ook altijd welkom bij evenementen, exposities en meer.

De Stijl – een reizende Vitalis expositie

26-01-2023

"In 2023 gaan we met De Stijl expostie langs 7 locaties. De kunstwerken zijn gemaakt door cliënten, personeel, vrijwilligers en vrienden van Vitalis."
Emmie van de Laar, activiteiten begeleider

Lees het hele verhaal

Vitalis De Paladijn in Geldrop feestelijk geopend

19-01-2023

Gistermiddag vond in Geldrop de feestelijke opening van Vitalis De Paladijn plaats. Afgelopen tijd hebben namelijk alle bewoners hun intrek genomen in de nieuwe woonzorgvoorziening in Geldrop. Reden voor een klein feestje!

Lees het hele verhaal

Ligduur revalidatiezorg bijna gehalveerd door slim gebruik van data!

21-12-2022

Vitalis GRZ heeft nu een gemiddelde ligduur van 29,6 dagen. In 2020 was dit gemiddelde nog 49,7 dagen. Door goed samen te werken (o.a. met informatiemanagement) en de juiste zorg slimmer in te zetten én gaat de kwaliteit van de zorg omhoog. We hebben meer cliënten zorg kunnen verlenen, meer bevlogen medewerkers en meer tevreden cliënten. ​Een topprestatie waar we heel trots op zijn.

Lees het hele verhaal

Mantelzorgers bedankt!

10-11-2022

Jullie maken echt het verschil! Dankzij jullie kunnen heel veel ouderen en kwetsbaren, het leven blijven leiden zoals zij dat willen. Dank jullie wel. Ook voor de intensieve samenwerking op onze locaties. Samen zorgen we ervoor dat ouderen gelukkig oud zijn. 

De vaak langdurige en intensieve hulp van mantelzorgers aan een naaste verdient naast waardering ook steun. Steunpunt Mantelzorg Verlicht Eindhoven helpt u graag met o.a. praktische hulp. en informatie. Neem eens een kijkje op hun website www.mantelzorgverlicht.nl

 

 

Lees het hele verhaal

Beveiligingsincident CarenZorgt-NEDAP

08-11-2022

Vitalis is dinsdag 3 november 2022 door NEDAP op de hoogte gebracht dat in het cliëntenportaal Carenzorgt op 17 oktober is ingebroken. Uit eerder onderzoek kwam niet naar boven dat ook cliënten van Vitalis getroffen waren. Na verdere analyse vanuit NEDAP bleek dat ook helaas Vitalis is getroffen. Iemand met een account van Carenzorgt heeft vanuit het portaal gegevens en/of documenten van 596 cliënten van Vitalis gedownload.

Lees het hele verhaal

De nieuwe Next is uit!

06-11-2022

In dit nummer o.a.: Cliëntvertrouwenspersonen, Zomercampagne Vitalis en Erfgoed Parc Imstenrade

Bekijk het magazine

Lees het hele verhaal

Atelier SKON expositie van t/m 25 november bij WoonIncPlusVitalis Berckelhof

01-11-2022

Atelier SKON expositie van t/m 25 november bij WoonIncPlusVitalis Berckelhof en Wijk Doornakkers
Tijdens de expositie kijken we terug op de afgelopen acht jaar en werpen we een blik vooruit op een nog steeds groeiend proces van samenwerking in én met de wijk. En dat een hele maand lang tijdens de Atelier SKON expositie!

Lees het hele verhaal

Vitalis Prikbus weer op pad

31-10-2022

Vanochtend is in Eindhoven de Vitalis Prikbus weer gaan rijden. Van maandag 31 oktober tot en met maandag 14 november 2022 organiseert Vitalis WoonZorg Groep weer een prikperiode om iedereen die bij Vitalis woont of werkt opnieuw te beschermen tegen het coronavirus. Zeker nu met de nieuwe varianten en de winter voor de deur!

Lees het hele verhaal

Per oktober is zorgrobot ‘Tessa’ inzetbaar voor alle cliënten in de wijkverpleging van Vitalis!

31-10-2022

Per oktober is zorgrobot ‘Tessa’ inzetbaar voor alle cliënten in de wijkverpleging van Vitalis! In 2021 is de inzet van Tessa getest bij cliënten en waren de resultaten erg positief. Cliënten ervaren meer zelfredzaamheid, hebben minder zorgmomenten nodig en zijn gelukkiger door de inzet van Tessa. Daarnaast is het netwerk van de cliënt meer betrokken bij de zorg, via de app kan er op afstand bijvoorbeeld afspraken of herinneringen ingesteld worden. Kortom: hier geloven we in bij Vitalis en daarom is Tessa vanaf nu inzetbaar voor alle teams binnen de wijkverpleging.

Lees het hele verhaal

Vitalis Atelier SKON is genomineerd voor de CZ zorgprijs!

14-10-2022

Het CZ fonds reikt elk jaar de CZ zorgprijs uit als beloning voor projecten rond een vooraf benoemd thema. Met het thema #iedereenkanmeedoen wil het CZ Fonds aandacht geven aan een vernieuwende, zinvolle dagbesteding en participatie voor mensen met een (langdurige) psychische zorgvraag. Uit de 27 aanmeldingen is Vitalis Atelier SKON genomineerd!

Lees het hele verhaal