NIEUWS VITALIS

In een grote organisatie gebeurt er veel. En hetgeen er gebeurt zegt veel over ons. Daarom delen wij het nieuws graag met u.

Zo krijgt u een goede indruk van de Vitalis Woonzorg Groep. Wij maken u graag nieuwsgierig!

Corporate logo


Vitalis is in beweging

Wij nodigen u uit om regelmatig het laatste nieuws te lezen. Mis niets en blijf op de hoogte. U bent ook altijd welkom bij evenementen, exposities en meer.

Een groener Vitalis in 2019

Samen werken we graag duurzamer om de effecten van de klimaatverandering tegen te gaan, voor onze cliënten, onze medewerkers/vrijwilligers én de generatie na ons. In 2019 worden op locaties, aan de hand van de milieuthermometer, keuzes gemaakt.  Ook vragen we vanaf heden onze medewerkers en vrijwilligers om ons te helpen met het goed gebruiken van o.a. apparaten, lichten en de verwarming/airco.

Lees het hele verhaal

Op Hoop van Zegen live meekijken met Vitalis op locatie

Op zaterdag 9 februari wordt er vanaf 20.00 uur op diverse locaties, waar Vitalis actief is, een directe verbinding tot stand gebracht met Het Parktheater. De live-streaming van de oer-Hollandse musical 'Op hoop van Zegen' is te zien bij: Vitalis Vonderhof, Vitalis Peppelrode, Vitalis Brunswijck en de WoonincPlusVitalis Wilgenhof, Kortonjo, Parc Gender, De Horst/Kronehoef. Kaarten zijn bij de receptie van deze locaties te verkrijgen voor 7.50 per persoon (incl. consumptie).

Lees het hele verhaal

Vitalis en Avans bestendigen samenwerking

Vitalis WoonZorg Groep en de Academie voor Gezondheidszorg van Avans Hogeschool (AGZ) hebben een convenant getekend met de intentieverklaring om samen te werken aan zorg en onderwijs en een verkleining van de afstand tussen het hoger beroepsonderwijs en het werkveld.

Lees het hele verhaal

Nominatie Verpleeghuis van de Toekomst

Yeh.. we zijn genomineerd voor de Challenge ‘Verpleeghuizen van de Toekomst’ van het ministerie van VWS, die innovatie in de verpleeghuissector een impuls geeft door aandacht te schenken aan verpleeghuizen die structurele innovatieve toepassingen implementeren.

Lees het hele verhaal

Lancering animatie kwaliteitskader wijkverpleging

 Wat is goede zorg? Wanneer bieden wij kwaliteit?  Het Kwaliteitskader Wijkverpleging beschrijft wat cliënten en hun naasten mogen verwachten van onze wijkverpleging. Het is een hulpmiddel verdeeld over 6 thema's. Het is aan ons hoe we deze thema's invullen. Het helpt ons aan alles te denken.

Dit is onze uitleg van het kwaliteitskader wijkverpleging, van en voor Vitalis.

Bekijk hier de animatiefilm.

 

Lees het hele verhaal

Vitalis kwartet voor 'klein geluk'

Met een groot hart zorgen wij dagelijks voor klein geluk. Als start van het nieuwe jaar hebben we daarom aan onze medewerkers en vrijwilligers een kwartet met suggesties voor klein geluk uitgereikt.  Op elke kaart staat een idee, een suggestie, een gebaar of een grapje die het verschil kunnen maken. Kleine dingen ter inspiratie, want die zijn vaak van grote waarde voor onze cliënten.

 

Lees het hele verhaal

De nieuwe Next is uit!

Deze december-neXt is geen uitbundige editie met kerstballen en glitter. Maar het is wel een neXt die veel positiviteit en kracht uitstraalt.

Lees hem hier

Lees het hele verhaal

Horecateam Wilgenhof winnaar meest creatieve toetje

De zuivelhoeve heeft bij al haar klanten afgelopen jaar een prijsvraag uitgeschreven: Wie maakt ’t mooiste zomerse dessert? Tijdens de warme zomerdagen zijn er in heel Nederland door Zuivelhoeve, emmers langsgebracht bij verschillende zorginstellingen en ziekenhuizen. In deze grote emmers zaten enkele producten zoals Boer’n Yoghurt en Boer’n Vla. Ook vond men hierin een kaartje met een aantal heerlijke recepturen voor verfrissende desserts. De uitdaging was om met deze receptuur ’t mooiste en meest creatieve dessert te maken.

Lees het hele verhaal

Dromen in de Efteling

Hoe kunnen nieuwe technologieën en innovaties bijdragen aan nog meer geluk voor onze ouderen? Het team Intensieve Zorg droomde er vorige week met elkaar over in de Efteling. Wat was het een inspirerende dag met prachtige ideeën.

Bekijk hier onze vlog over deze dag.

Lees het hele verhaal

The African Mamas live meekijken met Vitalis op locatie

Op donderdag 13 december wordt er vanaf 20.00 uur op een 5-tal locaties een directe verbinding tot stand gebracht met het Parktheater. Op deze manier kunnen ouderen en hun naasten de voorstelling Christmas under African skies van the African Mamas meebeleven zonder ver van huis te hoeven. De live-streaming is te zien bij: Vitalis Vonderhof, Vitalis Peppelrode, WoonincPlusVitalis Wilgenhof, WoonincPlusVitalis Kortonjo, WoonincPlusVitalis Parc Gender.

Lees het hele verhaal