NIEUWS VITALIS

In een grote organisatie gebeurt er veel. En hetgeen er gebeurt zegt veel over ons. Daarom delen wij het nieuws graag met u.

Zo krijgt u een goede indruk van de Vitalis Woonzorg Groep. Wij maken u graag nieuwsgierig!

Corporate logo


Vitalis is in beweging

Wij nodigen u uit om regelmatig het laatste nieuws te lezen. Mis niets en blijf op de hoogte. U bent ook altijd welkom bij evenementen, exposities en meer.

Smart homes bezoekt met Italiaanse delegatie Vitalis

Smart Homes, het Kenniscentrum voor Domotica en Slim Wonen in Nederland, bezocht afgelopen maandag diverse woonzorglocaties van Vitalis met een Italiaanse delegatie. Ze wilden meer te weten te komen over onze aanpak rondom innovatie en technologie in de ouderenzorg.

Het bezoek vond plaats in het kader van het project Datacoops waar 8 sociale coöperaties uit heel Toscane bij zijn betrokken. Bij Vitalis Vonderhof is er een bezoek gebracht aan het Verpleeghuis van de Toekomst. Ook de Technologische Ontdek Plek op woonzorg locatie Berckelhof is bezocht. Een inspirerende middag waarbij volop kennis met elkaar is uitgewisseld!

 

Lees het hele verhaal

Vitalis neemt deel aan de Ik Zorg. Kansenmarkt op 23 november!

Interesse in (weer) werken en/of leren in zorg en welzijn? Wij staan op de Ik Zorg. Kansenmarkt op zaterdag 23 november van 10.00 tot 16.00 uur in de Warehouse of Innovation (oude V&D gebouw), Rechtestraat 8 in Eindhoven.

Je kunt tijdens de markt kennismaken met werkgevers uit allerlei werkvelden in zorg en welzijn en daarnaast zijn er tal van andere activiteiten. Je bent van harte welkom!

Lees het hele verhaal

Energieke 1e krachtstroombijeenkomst

Op 8 oktober vond de allereerste krachtstroom bijeenkomst voor medewerkers van Vitalis plaats. Dé bijeenkomst waar we (4x per jaar) het trotse Vitalis gevoel met elkaar willen beleven.

Super geïnspireerd zijn we door de authentieke verhalen van onze eerste sprekers!!!

Bekijk hier de sfeerimpressie.

Lees het hele verhaal

Vitalis Cliëntenradendag groot succes

Afgelopen week kwamen we tesamen met al onze clientenraden. We spraken over de koers van Vitalis voor de komende jaren en over ontwikkelingen zoals de nieuwe wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen 2018. Ook was er voldoende tijd om elkaar informeel te ontmoeten. Fijn op deze manier samen te bouwen aan de beste zorg voor onze cliënten! Dank voor ieders input én dank aan de betekenaar die het allemaal mooi heeft gevisualiseerd!

Lees het hele verhaal

Grijze koppen orkest treedt 10 november op in het Parktheater

Op zondag 10 november 2019 geeft het unieke Grijze Koppen Orkest om 14.30 uur een concert in het Parktheater in Eindhoven. Bewoners van de WoonincPlusVitalis locaties Berckelhof, Theresia en Wilgenhof spelen de hoofdrol. Kaarten zijn voor tien euro verkrijgbaar bij de recepties van de drie deelnemende locaties. En bestelbaar via de website van het Parktheater.

Lees het hele verhaal

Vitalis lanceert koers 2020-2023

Afgelopen week lanceerde Vitalis haar koers voor de komende jaren. Het maakt duidelijk waar Vitalis voor staat en wat ons te doen staat. Ons streven is helder en tegelijkertijd vol ambitie: Wij willen dat mensen bij ons gelukkig oud zijn. Vanaf het moment dat ouderen voor ons kiezen, zijn wij er voor hen. Onze zorg is top!

De komende jaren werken aan de invulling van deze ambitie. Dat gebeurd aan de hand van vijf expedities.  Afgelopen week hebben we iedereen binnen onze organisatie opgeroepen om actief deel te gaan nemen aan (een van) de expedities. In november/december worden er per expeditie aftrapdagen georganiseerd om samen de koers verder te bepalen.

 

 

 

Lees het hele verhaal

Vitalis expositie tijdens DDW op Wilgenhof

Actief zijn met kunst en design biedt ouderen ontplooiing, betekenisvol contact, zingeving én plezier. Tijdens de DDW laten ouderen zien wat voor hen belangrijk is, waar ze mee bezig zijn, waar ze nog toe in staat zijn, dat ze een bron van levenservaring zijn en een inspiratiebron voor social-designers en kunstenaars.

Daarom presenteren we dit jaar met trots onze expositie ‘Bouwjaar Blits’. Kom langs op WoonincPlusVitalis locatie Wilgenhof (ingang via schalmstraat  Eindhoven) van 19 t/m 27 oktober 2019. Het bezoeken van Bouwjaar Blits is gratis en kan ook zonder DDW passe partout. De expositie is dagelijks van 11.00 uur tot 18.00 uur geopend. Aanmelden voor de workshops is niet nodig. Klik hier voor meer informatie bijvoorbeeld over de diverse projecten die we tonen.

Klikt u hier voor een sfeerimpressie

 

 

Lees het hele verhaal

Vitalis liep de 5KM4ALL

Wat een geweldige prestatie hebben onze bewoners, medewerkers & vrijwilligers tijdens de 5KM4ALL geleverd.

Bekijk hier de mooie beelden!

 

Lees het hele verhaal

Ilse Jaspers benoemd als Directeur/Kwartiermaker GRZ

Met ingang van 1 januari 2020 wordt Ilse Jaspers (42) benoemd als Directeur/Kwartiermaker van Vitalis WoonZorg Groep en Archipel Zorggroep. Zij wordt hiermee de verbinder tussen beide organisaties en gaat uitvoering geven aan de gezamenlijke ambities met betrekking tot de Geriatrische Revalidatiezorg.

Vanaf 1 oktober komt zij al deeltijd kennismaken met beide organisaties, om vervolgens aan de slag te gaan met de gezamenlijke ambitie één centrum voor geriatrische revalidatiezorg op te zetten voor de stadsregio Eindhoven.

Lees het hele verhaal

11 oktober live meekijken met Vitalis op locatie

Op vrijdag 11 oktober vanaf 20.00 uur (inloop 19.30) wordt er op diverse locaties waar Vitalis actief is, een directe verbinding tot stand gebracht met het Parktheater. Kwetsbare ouderen (en hun familieleden) kunnen op deze  manier de voorstelling List, Shaffy & Piaf in het Parktheater meebeleven zonder ver van huis te hoeven. Ook ouderen uit de wijk zijn van harte  welkom!

Lees het hele verhaal