NIEUWS VITALIS

In een grote organisatie gebeurt er veel. En hetgeen er gebeurt zegt veel over ons. Daarom delen wij het nieuws graag met u.

Zo krijgt u een goede indruk van de Vitalis Woonzorg Groep. Wij maken u graag nieuwsgierig!

Corporate logo


Vitalis is in beweging

Wij nodigen u uit om regelmatig het laatste nieuws te lezen. Mis niets en blijf op de hoogte. U bent ook altijd welkom bij evenementen, exposities en meer.

Inspiratie workshops eten & drinken

Eten en drinken zijn belangrijke momenten op de dag. Vitalis maakt er voor zijn cliënten/gasten graag een feestje van!

Medewerkers die een belangrijke rol in het eet/drinkmoment vervullen, waren op 20 en 27 Juni welkom om zich culinair te laten inspireren.
Tijdens de workshop in het ZiN inspiratiecentrum kwamen de onderwerpen Voedingsleer, menu opbouw, keukenprocessen en cliëntbeleving aanbod.
Bekijk bijgaande film voor een sfeerimpressie

 

 

 

Lees het hele verhaal

De neuwe Next is uit!

In dit nummer o.a. aandacht voor de roze loper voor Parc Imstenrade, dansen met Parkinson en zorgtrajectbegeleiders.

Bekijk het magazine

Lees het hele verhaal

Leuk! We staan in een publicatie van Actiz!

In de publicatie 'Innovatie in het verpleeghuis' laten medewerkers en bewoners zien hoe betekenisvol ICT en technologie is.

Klik hier voor de volledige publicatie

Lees het hele verhaal

Taart! 6 juni Vitalis officieel 50 jaar!

Het is zover; we bestaan officieel 50 jaar! In september vorig jaar hebben we ‘Op weg naar 50 jaar’ groots ingeluid met een feestweek, die bij clienten en medewerkers hopelijk nog vers in het geheugen staat. Natuurlijk trakteren we vandaag, 6 juni, ook op iets lekkers.

 

Lees het hele verhaal

Vitalis ontvangt complimenten voor prettig leerklimaat

Gisteren kregen we voor Vitalis, vanuit het S-BB, van Summa welzijn een groot compliment voor onze begeleiding en inzet voor de stagiaires welzijn. Op de pluim staat: 'hier werkt een praktijkopleider met passie'. En dat doen onze praktijkbegeleiders ook! Daarnaast heeft collega Hoeijmans nog een persoonlijke erkenning gekregen vanuit Summa

Lees het hele verhaal

12 mei: Dag van de verpleging

Voor de dag van de verpleging zetten wij onze medewerkers en vrijwilligers dit jaar, met dit leuke lampje, écht in de spotlights.
Ook geven wij hen een groot dankjewel, omdat zij er zijn voor onze bewoners en cliënten, elke keer weer...

Lees het hele verhaal

Trots op onze Theatervoorstelling Trotse Kameraden 10, 11, 12 mei

Trotse kameraden is een samenwerkingsproject van CKE en Vitalis WoonZorggroep. Twee groepen vitale en minder vitale ouderen komen wekelijks samen om, onder leiding van professionele regisseurs, zelf een theatervoorstelling te maken. Ook dit jaar heeft dit weer geresulteerd in twee prachtige en ontroerende theatervoorstellingen gemaakt door en voor zorgmedewerkers, vrijwilligers, bewoners en wijkbewoners. Komt u ook naar het resultaat kijken? Iedereen is welkom, jong of oud. Kaarten a €8,- zijn te bestellen via cke.nl/tk19 of te koop bij de receptie van locatie Wilgenhof/Peppelrode.

Bent u er ook bij?

Speeldata     : vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei om 19.30 uur en zondag 12 mei om 14.30 uur  Locatie          : CKE, Pastoor Petersstraat 180, Eindhoven


 

Lees het hele verhaal

Vitalis Wijkzorg verbindt jong en oud tijdens circusvoorstelling

Drie voorstellingen op een dag, prachtige acts, mooie kostums, herkenbare muziek, jong en oud genoten samen van een spectaculiar en zeer sfeervol Circus Alexander bij WoonincPlusVitalis locatie Berckelhof.  Wijkbewoners jong en oud en bewoners van tal van andere WoonincPlusVitalis locaties beleefden samen het circusgevoel. Kaartjes kosten slechts 5,- en daarvoor had men veel plezier. Dank ook aan alle vrijwilligers die ervoor zorgden, dat alles op rolletjes verliep.

De productie ‘Circus in de Zorg’ kun je het best omschrijven als een verzorgd, lief en intiem circusproject. Klein, maar ijzersterk. De circustent is maar zestien vierkante meter groot en heeft 170 zitplaatsen die rolstoelvriendelijk zijn. De voorstelling is speciaal gericht op ouderen. Met mooie herkenbare muziek, bijzondere acts en prachtig verzorgde kostuums. De nostalgische sfeer en de bijzondere mix van circus, theater en muziek, doen herinneringen van vroeger herleven. Professionele artiesten verzorgen de show, met acts van topniveau. De voorstelling is een vrolijke en nostalgische mix van muzikaal entertainment, acrobatiek en clownerie.

Bekijk hier naar het verslag van studio040

 

Lees het hele verhaal

Nawelle Sabir benoemd als directeur Intensieve Zorg

Mevrouw Nawelle Sabir wordt met ingang van 1 juli 2019 benoemd als directeur Intensieve Zorg van Vitalis WoonZorg Groep.  Zij volgt Petra van ’t Klooster op.

Nawelle Sabir (48 jaar) is nu nog Algemeen directeur Peelgemeenten in de Peelregio. Ze heeft volop kennis en ervaring opgebouwd in de zorgsector en zij heeft een breed netwerk in de regio door haar eerdere functies o.a. als Directeur Zorg Thuis bij Savant Zorg, en Sectorhoofd Sociaal Domein Gemeente Eindhoven. Vitalis is blij en trots dat met Nawelle iemand is aangesteld die beschikt over veel ervaring in de zorg en die een netwerk heeft in Eindhoven en omgeving. Vitalis Intensieve Zorg is bij haar in goede handen.

Lees het hele verhaal

Residentie Parc Imstenrade ontvangt Roze Loper certificaat

Afgelopen vrijdag ontving Vitalis Residentie Parc Imstenrade in Heerlen het Kwaliteitsmanagementsysteemcertificaat Roze Loper. Het Roze Loper certificaat is een formele toekenning voor het geconstateerde tolerante leef-, zorg- en werkklimaat en actieve diversiteitsbeleid.

Lees het hele verhaal