IZ logo

Wanneer genezing niet meer mogelijk is

Hospice Wissehaege biedt comfort, geborgenheid en aandacht. In de laatste fase van uw leven gaat het, meer dan ooit, om u. 

Hospice Eindhoven

Hospice Wissehaege is onderdeel van Vitalis Wissehaege, een modern gebouw met veel licht en frisse kleuren, rustig gelegen in de groene omgeving van de Genneper parken in Eindhoven. Het kleinschalige hospice beschikt over 6 appartementen voor palliatieve terminale zorg voor wie genezing niet meer mogelijk is. In de laatste fase van het leven biedt het hospice Eindhoven een zorgomgeving gericht op privacy, comfort, geborgenheid en aandacht. Het uitgangspunt is wie u bent en waar u voor kiest.

Familie en vrienden

Het is belangrijk dat u zich kunt omringen met de mensen die voor u belangrijk zijn. Op elk tijdstip dat u dat wenst. Uw appartement beschikt over extra overnachtingsmogelijkheden voor familie of vrienden die ook ’s nachts dicht bij u willen verblijven. Uiteraard zijn ze van harte welkom om een bijdrage te leveren in de zorg. Wanneer u daar behoefte aan heeft.

Het bijzondere aan Hospice Wissehaege is de mogelijkheid om deel te nemen aan het gewone dagelijks leven.  Een wandeling of een kop koffie in het grand café.  U - en uw partner, kinderen, familie of kennissen - kunnen gebruik maken van alle faciliteiten die Wissehaege biedt; de winkels, het restaurant of deelnemen aan het kunst en cultuur –programma. 

Hospice Wissehaege is lid van het Netwerk Palliatieve Zorg - Zuid-Oost Brabant. In Wissehaege woont u zelfstandig met steeds de zekerheid van welzijn en goede zorg achter de hand. 

Klik hier voor meer informatie

Veilig en geborgen

Een gespecialiseerd team van medewerkers biedt 7x24 uur optimale zorg en behandeling. De verbondenheid met het verpleeghuis garandeert deskundige aanwezigheid in het hospice en snelle bereikbaarheid. Op elk moment. Naast een gespecialiseerd team met vaste medewerkers, kan de deskundigheid ingeschakeld worden van professionals zoals een specialist ouderengeneeskunde, geestelijk verzorger, fysiotherapeut, psycholoog. muziektherapeut of ergotherapeut.

Een eigen plek

De appartementen beschikken over een eigen badkamer en kitchenette met koelkast. U kunt het appartement naar eigen inzicht verder inrichten met uw eigen meubels, foto’s en schilderijen. De zes appartementen delen een gezamenlijke huiskamer die alleen wordt gebruikt door de gasten en familieleden van het hospice. De appartementen zijn standaard uitgerust met personenalarmering, aansluiting voor internet, tv, radio en telefoon en een basisinrichting met een hoog-laag bed, bedkastje en kledingkast. 

Wilt u eens komen kijken in het hospice?

Als u een kijkje wilt komen nemen met uw naasten, bent u van harte welkom. Zien is beleven. Neemt u gerust contact met ons op voor informatie, een rondleiding of aanmelding.

Neem contact met ons op

 

Een warme uitstraling

Soms is het helaas niet mogelijk, door welke omstandigheden ook, om thuis te kunnen sterven.

Ons Hospice biedt mensen de mogelijkheid om zich toch thuis te voelen, ze wonen op een plek waar het zo huiselijk mogelijk gemaakt is. Met de warme uitstraling van: 'Het is bijna zoals thuis.'