IZ logo

Vitalis Wissehaege,
midden in het groen

Verpleegd wonen
Dementiezorg
Gerontopsychiatrie
Groepswonen
Dagbehandeling
Revalidatie
Hospice

Voor als 't thuis niet meer gaat

Een goed leven is een eigen leven. In Vitalis Wissehaege bieden wij 24 uur zorg en behandeling, in een veilige woonomgeving waarin u uw eigen keuzes maakt. De zorg is kleinschalig georganiseerd, wij horen dan ook graag uw persoonlijke wensen. Wij leggen het accent daar waar u de meeste behoefte aan heeft.

Uw wensen bespreken?

Modern wonen

Kenmerkend voor Wissehaege is de moderne stijlvolle inrichting. De warme kleuren en de sfeervolle lounges met een levendig Atrium, als bruisend hart van het gebouw. U kunt hier gezellig lunchen of aanschuiven voor een diner. De voorzieningen zoals het grand cafe met buitenterras. de giftshop en de kapsolon bieden vele mogelijkheden. De groene parkachtige omgeving van Vitalis Wissehaege nodigt u uit voor een wandeling.

Locatie Wissehaege biedt naast recreatie en ontspanning ook een het totale aanbod aan zorg; langdurige zorg, revalidatie, dagbehandeling en palliatieve zorg.

 

De ervaringen van Andre en Hanny

Lekker naar buiten, genieten van de frisse buitenlucht. Van de wind door onze haren.

Lees het hele verhaal

 

 

Een eigen appartement

Op de appartementen voor bewoners met lichamelijke beperkingen hebben een eigen ruime badkamer en kleine keukenvoorziening. De cliënt krijgt de zorg geleverd in zijn of haar eigen appartement door een team van medewerkers.

Bekijk ons zorgaanbod

Kleinschalig wonen met dementie

Vitalis Wissehaege beschikt over kleinschalige wooneenheden voor demente ouderen. Zij beschikken over een eigen appartement en een gezamenlijke huiskamer. Kleinschalig wonen garandeert de zorg en ondersteuning van een vast team. Er is sprake van een min of meer gewoon huishouden waarin wordt afgewassen, de boodschappen gedaan worden en eten gekookt. De bewoners richten hun dagelijks leven waar mogelijk zelf in.

Wilt u weten voor welke locatie u in aanmerking komt?

Wij helpen u graag verder.

Neem contact op

U kunt gebruikmaken van de vele faciliteiten

Een Grand café en restaurant,  dames- en herenkleding winkel, giftshop, kapper, pedicure en tandarts. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de faciliteiten in het tegenover gelegen Vitalis Kortonjo.

Bekijk de activiteiten