Wissehaege

Corporate logo

Vitalis Wissehaege,
midden in het groen

Verpleegd wonen
Dementiezorg
Gerontopsychiatrie
Groepswonen
Dagbesteding
Revalidatie
Hospice

Voor als 't thuis niet meer gaat

Wissehaege wordt gekenmerkt door zijn moderne stijlvolle inrichting. De warme kleuren en de sfeervolle lounges met een levendig Atrium, als bruisend hart van het gebouw. U kunt hier gezellig lunchen of aanschuiven voor een diner. Er zijn volop voorzieningen zoals het grand cafe met buitenterras, de giftshop en de kapsalon. De groene parkachtige omgeving van Vitalis Wissehaege nodigt u uit voor een wandeling.

Locatie Wissehaege biedt in een veilige woonomgeving een totaalaanbod aan zorg; 24 uur zorg en behandeling, revalidatiezorg, dagbesteding en palliatieve zorg.  De zorg is kleinschalig georganiseerd, wij leggen graag het accent daar waar u het meeste behoefte aan heeft.
 
Meer weten over de mogelijkheden van Vitalis Wissehaege?

Ik ben graag bezig

4 dagen per week is Meneer Van Boxtel op de dagbesteding in Wissehaege. Het gevoel van vrijheid is ook nu nog belangrijk voor mij.

Lees het hele verhaal

Een kijkje binnen bij.. Vitalis Wissehaege


Een eigen appartement

Op de appartementen voor bewoners met lichamelijke beperkingen hebben een eigen ruime badkamer en kleine keukenvoorziening. De cliënt krijgt de zorg geleverd in zijn of haar eigen appartement door een team van medewerkers.

Bekijk ons zorgaanbod

Kleinschalig wonen met dementie

Vitalis Wissehaege beschikt over kleinschalige wooneenheden voor dementerende ouderen. Zij beschikken over een eigen appartement en een gezamenlijke huiskamer. Kleinschalig wonen garandeert de zorg en ondersteuning van een vast team. Er is sprake van een min of meer gewoon huishouden waarin wordt afgewassen, de boodschappen gedaan worden en eten gekookt. De bewoners richten hun dagelijks leven waar mogelijk zelf in.

Bekijk bijgaand filmpje over de nieuwste ontwikkelingen op deze afdelingen

 

Dagcentrum Wissehaege

Op het kleinschalige dagcentrum op Wissehaege ondersteunen wij structueel ouderen/mantelzorgers ter ondersteuning van het zelfstandig thuiswonen.

Lees hier meer

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlVitalis Wissehaege is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Ontmoeten en beleven

Er is een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van theater, film, muziek en lezingen. Bovendien kent Wissehaege een rijk verengingsleven, zodat u uw interesses zoveel mogelijk kunt voorzetten.  Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de faciliteiten in het tegenover gelegen Kortonjo.