{$ALGEMEEN1_QUOTE}
Vonderhof

IZ logo

Vonderhof,
midden in het centrum

 Verpleegd wonen
Dementiezorg
Huurappartementen met wijkzorg

Voor als het thuis niet meer gaat

Wanneer u gaat wonen in Vitalis Vonderhof, wacht u goede zorg, een fijne woonomgeving en een hoog service- en comfortniveau.  Vitalis Vonderhof is modern, gezellig en levendig stadsverpleeghuis. Het ligt veilig in het hart van het Vonderkwartier, in het centrum van Eindhoven. Een prettige en gastvrije locatie, waar altijd iets te beleven is! 

 

Zorg op maat

Vitalis Vonderhof biedt woonvormen met 24 uur zorg en behandeling voor ouderen met lichamelijke beperkingen of  dementie. Ook zijn er een aantal appartementen voor zelfstandig wonen met de mogelijkheid van thuiszorg.

 
 

Verpleeghuis van de Toekomst

Op Vonderhof is één appartement ingericht als Living Lab. Een groep studenten werkt hier al enkele jaren samen aan 'Het verpleeghuis van de Toekomst'. Samen met bewoners en het bedrijfsleven testen we hier nieuwe ontwikkelingen voor een inspirerende leef- en leeromgeving. Klik hier voor meer informatie.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlVitalis Vonderhof is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Wat spreekt u aan?

In Vitalis Vonderhof vinden regelmatig activiteiten plaats zoals muziek, film, theater, lezingen en exposities. Vitalis Vonderhof kent een rijk verenigingsleven. Zo komen onder andere wekelijks bijeen: de poëzieclub, de wandelclub, de bloemschikclub en de "Wii" club.

Kijk hier voor de activiteiten op locatie Vonderhof