'Even de aandacht afleiden kan zo waardevol zijn'

Vaandelhof

Ouderen met psychische- of gedragsproblemen zoveel mogelijk ‘normaal’ leren wonen. Op de afdeling Vaandelhof  in De Grijze Generaal in Eindhoven bieden GGzE en Vitalis WoonZorg Groep gezamenlijk begeleiding in woonvaardigheden aan senioren met psychische problemen en gedragsproblemen.

 

Wonen op Vaandelhof?

Neem contact op met het klantencentrum

Lees de reviews

Ga naar de pagina

 

Gespecialiseerd team

Op Vaandelhof werkt een gespecialiseerd team met Vitalis-, GGzE-medewerkers en het ambulante behandelteam van GGzE centrum ouderenpsychiatrie. De specifieke training en begeleiding is gericht op het verminderen van gedragsproblemen. Daarbij is veel aandacht voor huiselijkheid en bejegening.

Woonvaardigheden

Het verblijf op Vaandelhof is tijdelijk. Cliënten van Vitalis en cliënten van GGzE kunnen bij ons terecht. Zo normaal mogelijk wonen en leven is het doel. Op Vaandelhof leren bewoners woonvaardigheden waarmee ze het aan kunnen om weer in hun eigen omgeving te wonen.

Vrijwilligers gezocht

Even de aandacht afleiden van de reden waarom je verpleegzorg nodig hebt, is zo waardevol! Met een paar uurtjes van je tijd breng je meer plezier dan je denkt. Vaak zeggen vrijwilligers die dit doen dat het hun ook veel brengt. Spreekt dit je aan en ben je beschikbaar?

Kijk hier voor onze mogelijkheden.

Of neem contact op met onze coördinator vrijwilligerswerk
040-21 51 746