Kleinschalig wonen

Op een aantal wijklocaties in Eindhoven biedt Vitalis kleinschalig verpleegd of verzorgd wonen aan. Het zorgaanbod verschilt per locatie. Op alle locaties staan de kwaliteit van de zorg en het wonen in een veilige omgeving centraal. Soms kunt u, wanneer uw gezondheid achteruitgaat, op dezelfde locatie blijven wonen. Of is er de mogelijkheid om dichtbij uw partner te blijven wonen, ook wanneer u of uw partner bijvoorbeeld dementiezorg nodig heeft. 

WoonincPlusVitalis Berckelhof

In Berckelhof woont u in een groene omgeving met alle voorzieningen op gebied van zorg en service binnen handbereik. Berckelhof maakt deel uit van het Centrumplan De Toeloop dat als doel heeft mensen zo lang mogelijk in hun eigen woning te laten wonen. Berckelhof is gespecialiseerd in kleinschalige woonvormen voor dementiezorg. Er zijn 4 kleinschalige woongroepen van 6 of 7 klanten. Alle klanten hebben een eigen zit-/slaapkamer met sanitaire voorzieningen. Daarnaast is er per woning een gemeenschappelijke huiskamer waar klanten de maaltijden nuttigen en kunnen deelnemen aan allerlei activiteiten.

 • Huurappartementen met wijkzorg
 • Wonen met zorg
 • Kleinschalig wonen met dementie
 • Dagbehandeling
Meer informatie over locatie Berckelhof

WoonincPlusVitalis 't Lint

’t Lint ligt op een unieke plek aan de rand van het natuur- en recreatiegebied de Genneper Parken, rond de Dommel- en Tongelreepvallei. Vitalis ’t Lint maakt deel uit van Kortonjo. In nauwe samenwerking met Vitalis Wissehaege bieden we een ongekend breed zorgaanbod. Samen met de meerzorgafdeling Cascade 't Lint bieden deze locaties ruimte aan een nieuwe mix van kleinschalig wonen, welzijn en zorg. 

 • Wonen met zorg
 • Wonen met dementie
 • Huurappartementen met wijkzorg 
Meer informatie over locatie 't Lint

WoonincPlusVitalis Engelsbergen

Engelsbergen biedt een sfeervolle en veilige omgeving in de Eindhovense wijk Gestel aan de rand van het Genderpark. In het park kunt u heerlijk wandelen of gewoon op een bankje genieten van de natuur. Engelsbergen onderscheidt zich met ‘leven in de brouwerij’. In deze kleinschalig wonen locatie organiseert Vitalis er regelmatig activiteiten zoals muziek, film, theater, lezingen en exposities. Engelsbergen is gespecialiseerd in de zorg voor dementerende ouderen. Het is een zogenaamd Zorg Innovatie Centrum. Er wordt veel samengewerkt met studenten van het Summa College en Fontys Hogeschool Eindhoven. 

 • Wonen met Zorg
 • Wonen met dementie
 • Huur met mogelijkheid wijkzorg

Meer informatie over locatie Engelsbergen

WoonincPlusVitalis De Horst/Kronehoef

In de Horst/Kronehoef woont u in een comfortabele, veilige en gastvrije woonomgeving, die bruist van de activiteiten. De huizen liggen op een centrale plaats in Woensel-Zuid. Met volop groen en op loopafstand van de gezellige Woenselse Markt met zijn leuke winkeltjes en levendige zaterdagmarkt. Ook Winkelcentrum Woensel, het centrum van Eindhoven en verschillende ziekenhuizen liggen in de directe omgeving. Een fijne plek om kleinschalig te wonen!

 • Wonen met dementie
 • Wonen met zorg
 • Huurappartementen met wijkzorg
Meer informatie over locatie Kronehoef

WoonincPlusVitalis Theresia

Midden in de gezellige wijk Strijp ligt Theresia. Een mooi en modern centrum, met alle comfort en voorzieningen die u nodig heeft. Theresia maakt deel uit van een sfeervolle woonwijk, met veel leuke winkeltjes direct in de buurt. Hier woont u, zoals u dat wilt. Kleinschalig, zelfstandig, vrij en met de zorg die u nodig heeft.

 • Wonen met dementie
 • Wonen met zorg
 • Huurappartementen met wijkzorg
Meer informatie over locatie Theresia

WoonincPlusVitalis Wilgenhof

Midden in de gezellige wijk Stratum ligt Wilgenhof, vlakbij het Parktheater, het Stadswandelpark, de monumentale Sint Joriskerk en het bruisende centrum van Eindhoven. Bij Wilgenhof woont een groot aantal bewoners zelfstandig in verschillende type huurappartementen. Daarnaast kent Wilgenhof kleinschalige woonvormen voor dementerende ouderen en is er een kleinschalig project begeleid wonen voor ouderen met licht psychiatrische problemen. Via een verbindingsgang is Wilgenhof verbonden met Vitalis Residentie Wilgenhof.

 • Kleinschalig wonen met dementie

 • Wonen met psychiatrische problematiek

 • Huurappartementen met wijkzorg

Meer informatie over locatie Wilgenhof

Vitalis Wonen aan de Fakkellaan

Een kleinschalig woonproject met vier moderne patiowoningen voor 24 senioren. Wonen en welzijn staan op een gedeelde eerste plaats en de zorg is 24 uur per dag gegarandeerd. De zorgverlener runt samen met de bewoners een huishouden, het voelt als een thuis.

 • Kleinschalig verpleegd wonen met dementie
Meer informatie over locatie Fakkellaan

Vitalis De Paladijn

Vitalis De Paladijn biedt een warm en liefdevol thuis voor mensen met dementie. In de Paladijn woont u zelfstandig in een veilige omgeving, waarbij u wordt ondersteund door uw sociale netwerk. Zo houdt u zo lang mogelijk eigen regie over uw leven en heeft u de vrijheid om zelf uw keuzes te maken. Tegelijkertijd zijn zorg en aandacht altijd nabij wanneer u dat nodig heeft. Vitalis gelooft dat de combinatie van eigen regie, veiligheid, zorg en sociale betrokkenheid factoren zijn die ervoor zorgen dat u langer zelfstandig kunt blijven wonen.

Meer informatie over locatie De Paladijn

locatieDePaladijn