{$ALGEMEEN1_QUOTE}
Wonen aan de Fakkellaan

IZ logo

Kleinschalig verpleegd wonen voor dementerenden

Fakkellaan is een kleinschalig woonproject met vier moderne patiowoningen voor 24 senioren. De locatie is echt ontworpen voor dementerenden. De woningen zijn rondom een binnentuin gebouwd.

Wonen aan de Fakkellaan

Een echt thuis

Wonen en welzijn staan op een gedeelde eerste plaats in Fakkellaan en zorg is 24 uur per dag gegarandeerd. De zorgverlener runt het huishouden, er wordt (vers) gekookt, een spelletje gedaan en muziek geluisterd. Het voelt als een echt thuis. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en persoonsgerichte zorg. Vrijwilligers en familieleden ondersteunen het huishouden en organiseren activiteiten.

Kleinschalig wonen in een patio

In elke patiowoning van Fakkellaan is er een gezamenlijke keuken en woon- en eetruimte, waar zes bewoners samen met begeleiders een huishouden leiden. De woningen zijn ruim: de zit- en eethoek liggen apart van elkaar, waardoor de bewoners altijd een eigen plekje kunnen vinden. Alle bewoners beschikken bovendien over een eigen zit/slaap­kamer met een eigen badkamer.  

Meer informatie over kleinschalig wonen

Meer informatie? Of een rondleiding?


Neem contact op met de zorgadviseurs van ons klantencentrum

Ontmoeten en beleven

De grote centrale ontmoetingsruimte biedt bewoners en wijkbewoners ruimte aan allerlei activi­teiten op het gebied van ontspanning, informatie en educatie. Ook bewoners uit de wijk zijn van harte welkom.

Via de verbindingsgang kunnen bewoners hun boodschappen doen in het naastgelegen seniorencomplex Pieter Eiffhuis en in de besloten patiotuin kan elke dag van de buitenlucht worden genoten. 

Het College Bouw in de zorg heeft Wonen aan de Fakkellaan bij de opening in 2007 uitgeroepen tot landelijk voorbeeld "hoe met beschikbare middelen, optimale ruimte en privacy voor senioren te creëren"!