'We garanderen 24 uur zorg'

IZ logo

We worden allemaal ouder

Meestal willen we heel graag onafhankelijk blijven en ons eigen leven blijven leiden, in onze eigen vertrouwde omgeving. In sommige gevallen kan dat helaas niet meer en is mantelzorg ook niet mogelijk.

WONEN AAN DE FAKKELLAAN

Een kleinschalig woonproject met vier moderne patiowoningen voor 24 senioren. In deze moderne woonvoorziening staan wonen en welzijn op een gedeelde eerste plaats en is de zorg 24 uur per dag gegarandeerd. 'Vitalis Wonen aan de Fakkellaan' maakt onderdeel uit van Vitalis Brunswijck.

Kleinschalig wonen in een patio

In elke patiowoning is er een gezamenlijke keuken en woon- en eetruimte waar zes bewoners samen met begeleiders een huishouden leiden. Alle 6 bewoners beschikken over een eigen zit/slaap­kamer met een eigen badkamer. 

 

Wilt u meer informatie over Wonen aan de Fakkellaan? Of wilt u een rondleiding?


Neem contact op met ons klantencentrum op 040

Ontmoeten

In het 'ontmoetingshuis' op de Fakkellaan zijn ook bewoners uit de wijk van harte welkom. De grote centrale ontmoetingsruimte biedt bewoners en wijkbewoners ruimte aan allerlei activi­teiten op het gebied van ontspanning, informatie en educatie.

Via de verbindingsgang kunnen bewoners hun boodschappen doen in het naastgelegen seniorencomplex Pieter Eiffhuis en in de besloten patiotuin kan elke dag van de buitenlucht worden genoten. 

Het College Bouw in de zorg heeft Wonen aan de Fakkellaan bij de opening in 2007 uitgeroepen tot landelijk voorbeeld hoe met beschikbare middelen optimale ruimte en privacy voor senioren is te creëren.