{$ALGEMEEN1_QUOTE}
Brunswijck

Corporate logo

Verpleegd wonen,
zoals u het wilt


 Verpleegd wonen
Dementiezorg
Huurappartementen met wijkzorg
Revalidatie 

Verpleeghuis Eindhoven Brunswijck

Ontmoeten op het Plein

In Brunswijck wordt hard gewerkt om zorg- en dienstverlening zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen en behoeften van bewoners en bezoekers. Zoals de architectuur van het gebouw uitdrukt, staan een goed leven, openheid en toegankelijkheid centraal in Vitalis Brunswijck.  Bewoners en omwonenden treffen elkaar op Het Plein voor een kopje koffie, een borreltje of een hapje. Het Plein fungeert ook elke week als theater. Behalve steeds wisselende exposities, staat er regelmatig een concert, musical of modeshow op het programma.

De locatie ligt midden in een moderne woonwijk, pal tegenover een groot winkelcentrum met gezellige terrasjes, restaurants en een weekmarkt, waar regelmatig braderieën en optredens worden gehouden. De busverbindingen zijn perfect.

 

Top revalidatie

Vitalis biedt op locatie Brunswijck ook optimale revalidatie met verblijf aan.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlVitalis Brunswijck is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Vrijwillige bezoeker gezocht

Bezoek krijgen is helaas niet altijd vanzelfsprekend als je ouder wordt. Ouderen zitten vaak verlegen om een praatje. Ze vinden het heerlijk om samen een kop koffie te drinken, een wandeling te maken of een boodschap te doen. Met een paar uurtjes van je tijd breng je ze veel meer plezier dan je denkt.

Vaak zeggen vrijwilligers die dit doen dat het hen ook veel brengt. Doe een ander én jezelf een plezier en meld je aan!

Bel of mail met Anne Bruyninckx-Baks, coördinator vrijwilligerswerk, telefoonnummer 040-2151746, A.Baks@vitalisgroep.nl

*Deze vacature is bedoeld voor langdurig vrijwilligerswerk*