'Uw wens staat altijd voorop'
brunswijck

IZ logo

Verpleegd wonen,
zoals u het wilt


 Verpleegd wonen
Dementiezorg
Huurappartementen met wijkzorg
Revalidatie 

VERPLEEGHUIS EINDHOVEN BRUNSWIJCK

Ontmoeten op het Plein

In het verpleeghuis in Eindhoven is veel te beleven. Zoals de architectuur van het gebouw uitdrukt, staan goed leven, openheid en toegankelijkheid centraal in Vitalis Brunswijck.

Niet alleen voor bewoners en bezoekers, maar ook voor buurtbewoners. Bewoners en omwonenden biljarten er of treffen elkaar op Het Plein voor een kopje koffie, een borreltje of een hapje. Het Plein fungeert ook elke week als theater, want kunst en cultuur horen net zo goed bij Brunswijck als de zorg die er geboden wordt. Behalve steeds wisselende exposities, staat er regelmatig een concert, musical of modeshow op het programma.

Centraal gelegen

De ligging is centraal: midden in een moderne woonwijk, pal tegenover een groot winkelcentrum met gezellige terrasjes, restaurants en een weekmarkt, waar regelmatig braderieën en optredens worden gehouden. De busverbindingen zijn perfect.

De locatie 'Vaandelhof' maakt onderdeel uit van Vitalis Brunswijck.

Top revalidatie

Vitalis biedt op locatie Brunswijck ook optimale revalidatie met verblijf aan.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlVitalis Brunswijck is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Vrijwilliger voor Soosmiddag gezocht

Elkaar ontmoeten en samen een gezellige middag beleven lijkt zo gewoon, maar is voor cliënten die in een verpleeghuis verblijven bijzonder. Even de aandacht afleiden van de reden waarom je verpleegzorg nodig hebt, is zo waardevol!

Met een paar uurtjes van je tijd breng je meer plezier dan je denkt. Vaak zeggen vrijwilligers die dit doen dat het hun ook veel brengt. Spreekt dit je aan en ben je op vrijdagmiddag beschikbaar? Bel of mail met Anne-Marie Maenen, coördinator vrijwilligerswerk, telefoonnummer 040-2151746,

a.maenen@vitalisgroep.nl