Helpt u Vitalis Vonderhof aan een veilig, afgeschermd terras?

Helpt u Vitalis Vonderhof aan een veilig, afgeschermd terras?

28-04-2020

 

Stadverpleeghuis Vonderhof ligt in het centrum van Eindhoven. De bedrijvigheid van de stad is terug te vinden in Vonderhof. Helaas heeft stadsverpleeghuis Vonderhof geen tuin. Alleen aan de hoofdingang is een kleine, betonnen cirkel waar enkele mensen even buiten kunnen zitten op een bankje.

Veilig en afgeschermd terras

Aan de zijkant van het gebouw bevindt zich een strook groenvoorziening. Het doel is om hier over de hele zijkant van het gebouw een veilige, afgeschermde tuin te maken die in directe verbinding staat met de centrale ontmoetingsruimte. In deze tuin willen wij een toegankelijk en veilig terras realiseren. Spontaan kiezen om even naar buiten te lopen en het zonnetje op te zoeken. Wij hebben de overtuiging dat vrijheid van keuze bewust of onbewust voor iedereen vanzelfsprekend moet zijn.

Crowdfunding verandert stadsbeeld van Eindhoven

De kosten voor het aanleggen van een terras in de tuin  bedragen ca. €40.000 en wij willen er alles aan doen om dit te kunnen verwezenlijken. Hoe mooi de droom ook is, wij kunnen dit niet op eigen kracht realiseren, daarom vragen wij om hulp. Vitalis Vonderhof start een crowdfunding actie om in haar tuin een veilig en beschermd terras te creëren voor haar bewoners. Een actie die feestelijk en spectaculair wordt afgesloten met het plaatsen van een heuse DAF-33 op het dak van het gebouw.

Elke gift is welkom en ontvangen wij graag op NL64 RABO 0148 4786 46 tnv STICHTING Vitalis Zorg Groep ovv Tuin⁄168040⁄1201

Birgit Kersten, manager op Vonderhof, informeert u graag verder. Neem met haar contact op via b.kersten@vitalisgroep.nl of 040-259 1491.

Vitalis heeft een actieve ANBI-status. RSIN nummer is 002655962.

Terug naar het nieuwsoverzicht