IZ logo

Beoordelingen

Hoe tevreden bent u over Vitalis? 

Uw ervaring is belangrijk. Met uw waardering op Zorgkaart Nederland geeft u ons meer inzicht in onze prestaties. Zodat wij onze zorg nog beter kunnen afstemmen op de wensen van onze klanten. Bovendien helpt uw waardering anderen in hun zoektocht naar de zorg die het beste aansluit op hun persoonlijke situatie. Want de beste zorg, dat willen we toch allemaal?

ZorgkaartNederland

Geef uw mening op www.zorgkaartnederland.nl 

 

 

Woont u bij Vitalis? Of neemt u deel aan onze activiteiten? We zijn altijd benieuwd naar de ervaringen van onze bewoners. Stuurt u ons ook uw beoordeling of verhaal?

Stuur ons uw eigen beoordeling of ervaring

 

Een nieuwe episode in mijn leven

Het is een hele stap als je je realiseert dat je intensieve zorg nodig hebt. Maar de warmte en de liefdevolle zorg die ik in Brunswijk ervaar maken veel goed. Ik kom ook graag op Het Plein, waar ik ook zowel bewoners als omwonenden ontmoet. Omdat ik altijd al een kunstliefhebber ben geweest  geniet ik van het kunstprogramma en de wisselende exposities. Natuurlijk heb ik er tegenop gezien, maar het voelt nu goed en als een nieuwe episode in mijn leven die me uitstekend bevalt.

Mevrouw P v. K, Eindhoven