Mogelijkheid tot bezoek in zicht

20-05-2020

Gisteravond is tijdens de persconferentie vanuit Den Haag duidelijk geworden dat de verpleeghuizen op een gecontroleerde en voorzichtige wijze weer bezoek mogen ontvangen. Vitalis is hierbij afhankelijk van de landelijke richtlijnen en de uitkomsten van de landelijke pilot, die voor ons hopelijk zo snel als mogelijk duidelijk gaan worden.

Voorzichtigheid voor snelheid

We weten dat de verpleeghuizen die meedoen aan de landelijke pilot, aan veel eisen moeten voldoen. Met die wetenschap is Vitalis al druk bezig om te kijken op welke wijze wij bezoekers weer op een veilige en verantwoorde manier kunnen ontvangen. Wij voelen de urgentie, maar het kost tijd om met zorgvuldigheid de juiste veiligheidsmaatregelen te treffen. In het belang van uzelf, onze bewoners, cliënten én onze medewerkers vinden we dat voorzichtigheid voor snelheid gaat.  

U zult als bewoner, cliënt en 1e contactpersoon zo spoedig mogelijk bericht ontvangen, op welke wijze een bezoekregeling op uw locatie mogelijk is. Wij vragen u vriendelijk om die berichtgeving nog even af te wachten en niet zelf met de locaties te bellen, zodat onze zorgmedewerkers hun focus op de zorg van bewoners en cliënten kunnen houden.

Heeft u toch een dringende vraag of zijn er dingen onduidelijk?   

Bekijk altijd eerst onze maatregelen op deze website. Of bel met de Vitalis Corona informatielijn via het telefoonnummer 040 293 35 35. Deze telefoonlijn is op werkdagen van 10.00 uur tot 15.30 uur bereikbaar.

Terug naar het nieuwsoverzicht