HET LAATSTE CORONA NIEUWS

Wij houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus (SARS-CoV2/COVID-19) nauwlettend in de gaten en volgen de geldende adviezen vanuit RIVM, Veiligheidsregio en GGD om verspreiding tot een minimum te beperken. Op deze pagina vindt u het laatste nieuws rondom het virus op en rondom onze locaties.

Corporate logoDe herhaalprik vanuit Vitalis: voor wie bedoeld?

27-07-2022

De GGD nodigt momenteel opnieuw mensen uit voor een Covid-19 herhaalprik. Vitalis WoonZorg Groep volgt het RIVM beleid met onderstaand aangevuld de rol van Vitalis hierin.

Lees het hele verhaal

Bij Vitalis houden we samen het hoofd koel (deze zomer)

14-07-2022

Het is zomer! Een heerlijke, maar ook uitdagende tijd in de zorg. Bij Vitalis vinden we het belangrijk dat bewoners en cliënten tijdens de vakantieperiode blijvend worden voorzien in hun zorg- en welzijnsbehoeften. Tegelijkertijd gunnen we onze medewerkers een welverdiende zomervakantie. Dat vraagt de komende periode om creativiteit, exta hulp en - bij een mogelijke toename van het aantal coronabesmettingen - weer de inzet van het noodscenario.

Lees het hele verhaal

Corona maatregelen binnen Vitalis WoonZorg Groep vervallen

28-03-2022

Met het landelijk vervallen van alle maatregelen rondom corona eind maart, zijn sindsdien ook alle maatregelen binnen Vitalis opgeheven. De afnemende besmettingscijfers en de milde klachten die momenteel gepaard gaan met corona gaven hiertoe aanleiding.

 

Lees het hele verhaal