Nieuws behandelingen

Wij bieden een totaalpakket aan zorgproducten. Op deze pagina houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws over onze behandelingen.

Behandelgroepen logo


Vitalis is in beweging

Op onze locaties is altijd veel te beleven. Een goed leven, toegankelijkheid, warmte en gezelligheid staan voorop. Onze nieuwsartikelen geven ook daar een gezicht aan.

Het belang van ergotherapie

02-05-2022

Femke Rietveld (44 uit Eindhoven) is al 21 jaar ergotherapeut bij Vitalis, binnen de revalidatie, PG (psychogeriatrie) en GP (geronto-psychiatrie). Wat ze precies doet en waarom ergotherapie zo belangrijk is? Ze vertelt er zelf over:

Lees het hele verhaal

Week van de euthanasie

14-02-2022

Euthanasie-verzoeken komen steeds vaker voor. Voor alle partijen blijft dit een heel bijzonder proces. Onze specialist ouderengeneeskunde Esther Warmerdam vertelt…

Lees het hele verhaal

"Voor cliënten ben ik gewoon de gymleraar"

30-07-2021

Maak kennis met het werk van de bewegingsagoog. Dat is een nieuwe functie bij Vitalis. Wat een bewegingsagoog doet? Hij ontwikkelt en organiseert een sport- en bewegingsaanbod voor mensen met een beperking op lichamelijk, sociaal, emotioneel of cognitief gebied. Bij deze nieuwe functie hoort natuurlijk een nieuw gezicht: Rob Smits.

Lees het hele verhaal