{$ALGEMEEN1_QUOTE}

Logopedie

Heeft u problemen met taal, spraak, gehoor, slikken, kauwen, stem en/of uw ademhaling? Logopedie kan deze problemen aanpakken. Onze logopedisten zijn gespecialiseerd in complexe of chronische aandoeningen die voorkomen bij senioren. Afhankelijk van uw situatie onderzoeken, behandelen en/of begeleiden we u.

Wij werken nauw samen met onze collega’s uit de andere vakgebieden en met de zorg- en behandeling. Ook betrekken we huisartsen, specialisten en (para)medici uit ziekenhuizen in Eindhoven, Veldhoven en Geldrop. We zoeken samen naar de beste oplossing voor u.

Wilt u een afspraak maken?

Neem contact op

 ‘Als logopedist bied ik de mogelijkheid tot onderzoek, behandeling en begeleiding van spraak-, taal- en stemproblemen, kauw- en slikproblemen en gehoorproblemen. Ik adviseer cliënten en hun omgeving graag over deze onderwerpen.’


Anouk van Rooijen, logopedist

Logopedie zit in uw basispakket!

Wij kunnen u goed helpen bij:

  • Taalproblemen
  • Spraakstoornissen
  • Slikproblemen

Wij zijn gespecialiseerd in behandeling en advies na bijvoorbeeld een CVA, bij (beginnende) dementie of Parkinson. 

Eind 2016 hebben wij met trots en als eerste in de regio Noord-Brabant een nieuwe therapie aangekondigd: biofeedback en neuromusculaire elektrostimulatie (NMES) bij slikproblemen. CVA-cliénten zijn welkom op locatie Vitalis Brunswijck om de behandeling van slikproblemen te optimaliseren. Ook als u nog zelfstandig thuis woont helpen wij u graag.