Fysiotherapie

Heeft u last van lichamelijke beperkingen of pijnklachten? Onze fysiotherapeuten helpen u graag om de klachten aan te pakken. Als expert in de ouderzorg helpen op een van onze locaties in Eindhoven.

Een doeltreffend behandelplan

Samen stellen we met u een behandelplan op waarbij we, indien nodig, meerdere therapeuten en disciplines kunnen inschakelen. 

Onze fysiotherapeuten richten zich op ‘kwaliteit van leven’. Die moet zo goed mogelijk zijn. Samen zorgen we ervoor voor dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt wonen.

Heeft u recht op vergoeding?

Hier vindt u de informatie

‘Mijn collega’s en ik hebben brede ervaring in het werken met ouderen. Dat maakt dat wij op een goede en professionele wijze onze cliënten kunnen behandelen, al dan niet in samenwerking met andere collega’s.’ 
Pieta Heijboer, fysiotherapeut

Vitaal Fitness

Ouder worden gaat vanzelf. Maar fit en gezond ouder worden, daar zult u voor in actie moeten komen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat gerichte, en goed begeleide fitness, aandoeningen zoals artrose, botontkalking en een te hoge bloeddruk kan tegengaan.

U kunt bij ons wekelijks onder begeleiding deelnemen aan Vitaal Fitness. U werkt op uw eigen niveau, met een gericht programma, in een gezellige sfeer, aan uw gezondheid. U zult al snel merken dat u zich fitter en zekerder voelt. U krijgt meer energie. En het lopen zal u makkelijker afgaan.

Waar:
Vitalis Wissehaege (040-293 33 27)
Vitalis Brunswijck (040 - 215 17 58) 
 
 
Kosten:  38,- per maand. Eenmalige intake kosten 20,- Interesse of meer informatie? Neem contact op met een van bovenstaande locaties.

Onze specialisaties

  • Behandeling op het gebied van preventie, revalidatie of palliatieve zorg.
  • Behandeling en begeleiding van ouderen en volwassenen met Orthopedische aandoedingen, Dementie, Parkinson, MS, COPD, NAH, reuma en decubitus.

 

Wilt u meer weten?

Onze medewerkers staan voor uw klaar

U kunt een beroep
op ons doen bij:

  • Klachten bij het bewegen en bij uw houding.
  • Neurologische klachten.
  • Klachten die u beperken bij uw dagelijkse activiteiten.
  • Verminderd uithoudingsvermogen.
  • Problemen met vallen en/of struikelen.

Wilt u een afspraak maken?

Neem contact op