Specialisten in aandacht

Of het nu gaat om een korte herstelperiode of een langer durende opname met intensieve behandeling, onze behandelaars staan voor u klaar. Samen met u zoeken ze naar de beste aanpak.

Luisteren naar wat u beweegt

Echt luisteren is een kunst. Het is ons uitgangspunt om goed te luisteren naar u en uw naasten. Wat vindt u belangrijk en wat werkt het beste voor u? Welke behandeling u ook nodig heeft, wij zoeken naar de best passende behandeling.

Meer dan 90 behandelaars werken elke dag voor de Vitalis Behandelgroep om senioren zo snel als mogelijk op hun eigen benen te laten staan. Ze zoeken samen met u naar de beste aanpak. 

Thuis of op locatie

Ouderen blijven steeds vaker thuis wonen. Voor behandelingen kunt zij op ons rekenen. Wij leveren eerstelijns en tweedelijns zorg op diverse locaties van Vitalis in Eindhoven. Wij stellen graag een persoonlijk behandelplan op met alle betrokkenen, uw huisarts, medisch specialist of de specialist ouderengeneeskunde. Zo is iedereen op de hoogte, en heeft u de zekerheid van de behandeling die het best bij u past. 

Aandacht voor samenwerking

Met de nieuwe regelgeving komen ook nieuwe samenwerkingspartners in beeld. Met gemeentelijke partijen en zorgverzekeraars stemmen we de mate en hoeveelheid dienstverlening goed af. Ziekenhuizen, huisartsen en partners in de verpleegkunde en verzorging zien als gesprekspartner op behandel- en organisatieniveau. We werken samen binnen diverse netwerken en ketens. Waarbij altijd voorop staat dat u kunt rekenen op goede  hulp en behandeling.

ZorgkaartNederland

Geef uw mening

Permanente aandacht voor kwaliteit

logo KNGF3

 

U kunt rekenen op een constante, verantwoorde kwaliteit in de door ons geleverde zorg. Omdat wij de beste behandeling voor u willen, zijn al onze medewerkers geregistreerd in het kwaliteitsregister. Hiermee onderschrijven we onze hoge standaard in verantwoorde zorg en behandeling. Klaar zijn we nooit, wij kijken permanent naar mogelijke kwaliteitsverbeteringen.

Lees het laatste
nieuws

De beste behandeling voor u

Vanzelfsprekend zijn onze behandelaars geregistreerd en in het bezit van de benodigde beroepserkenningen. Vitalis is bovendien een blijvend lerende organisatie. Kennis onderhouden, oog voor ontwikkelingen, daar gaat het om.  Zo bent u verzekerd van de beste kwalitatieve behandelzorg.