• De kunst van gelukkig oud zijn

{$ALGEMEEN1_QUOTE}

Corporate logo

Wil je tijdens je werk blijven leren en ontwikkelen?

Dat kan bij Vitalis. Wij zijn trots op onze Vitalis Academie. Ons aanbod is breed: van diverse bedrijfsopleidingen tot (online) trainingen, workshops en seminars die we samen met de organisatie ontwikkelen.

VITALIS ACADEMIE

Investeer in jezelf

Wil jij naast je werk je kennis en vaardigheden up to date brengen en houden? In je eigen tempo leren wanneer het jou uitkomt? Op een leuke en vernieuwende manier leren? Bij Vitalis is dat mogelijk. Wij moedigen het zelfs aan. Omdat wij vinden dat onze medewerkers het kapitaal van organisatie zijn. En omdat wij vinden dat je als werkgever de daad bij het woord moet voegen hebben wij onze eigen Vitalis Academie.

Plan jouw loopbaan

Kies je voor Vitalis, dan kies je ook voor continue ontwikkeling van je eigen kennis en vaardigheden. Er is een ruim aanbod op het gebied van klantencontact en –begeleiding en verpleegtechnische handelingen. Ook goed voor jezelf zorgen krijgt ruime aandacht, bijvoorbeeld in de training fysieke belasting of reflectietechnieken. Zo blijft je werk altijd weer een leuke uitdaging, waarin je samen met je collega’s elke dag weer het maximale voor de cliënt probeert te behalen.

In 2015 zijn maar liefst 12.000 cursisten je voorgegaan! 

Meer weten over de Vitalis Academie?

De Vitalis Academie is specialist in opleidingen binnen de ouderenzorg. Onze focus ligt op het ontwikkelen en begeleiden van onze medewerkers en vrijwilligers. Tegelijkertijd zijn onze (online) bedrijfsopleidingen zeker ook interessant voor externe klanten. Neemt u eens een kijkje in ons aanbod.

Naar de site

De Vitalis Academie organiseert de volgende opleidingen:

 • Bedrijfsopleidingen op het gebied van:
  • Verpleegtechnische vaardigheden
  • Wet- en regelgeving
  • Begeleiding en behandeling van cliënten
  • Computervaardigheden
  • Arbo
 • Opleidingsplaatsen voor zorgopleidingen of specialisatie voor (para)medici.