{$ALGEMEEN1_QUOTE}
WoonincPlusVitalis

Huren en zorg in de wijk

Voor al uw vragen op het gebied van wonen in de sociale sector en zorg, behandeling en welzijn in de wijk, kunt u bij ons terecht. Wij zijn er voor alle senioren die in Eindhoven en omgeving wonen of willen wonen.

WoonincPlusVitalis

Sinds januari 2016 hebben Vitalis Sociale Woonvormen, onze afdeling voor wonen en zorg in de wijk, en Wooninc. hun krachten gebundeld onder de naam WoonincPlusVitalis. Samen bieden wij ruim 3.500 huurwoningen in de sociale sector. Zo heeft u een ruime keuze in woonvormen speciaal voor senioren. Variërend van individueel zelfstandig wonen tot en met wonen met 24-uurs zorg- en dienstverlening.

U bent welkom

Onze gebouwen hebben ook een wijkfunctie. Als bewoners of buurtbewoner kunt u gebruik maken van onze activiteiten, faciliteiten, (thuis)zorg- en dienstverlening. Op veel locaties bieden we mogelijkheden voor dagbesteding en/of dagbehandeling.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?

Ga naar www.seniorenpunt.nl of neem voor persoonlijk advies contact op met SeniorenPunt via 040 220 22 02

Zo lang mogelijk samen

Op een aantal locaties is er een kleinschalige intensieve zorg afdeling aanwezig. Zo kunt u, wanneer uw partner zorgbehoevender is, zo lang mogelijk bij elkaar (in de buurt) blijven wonen.