'Altijd dichtbij en vertrouwd'

Langer zelfstandig thuis

Vitalis wijkzorg levert thuiszorg en een breed scala aan welzijnsactiviteiten  in en rondom diverse WoonincPlusVitalis locaties. Altijd dichtbij en vertrouwd, zoals u dat van ons gewend bent.

Zorg bij u thuis

Door onze locatiegebonden werkwijze bieden wij een breed pakket aan mogelijkheden ter ondersteuning van het langer zelfstandig thuiswonen. We zijn altijd vertrouwd dichtbij, u ziet zoveel mogelijk dezelfde gezichten.

We bieden:  advies en voorlichting door een wijkverpleegkundig, dagbesteding in wijk of dagcentrum, hulp bij het huishouden, persoonlijke verzorging of verpleging, volledig pakket thuis, therapie/behandeling, zorgtrajectbegeleiding bij dementie, mantelzorgondersteuning, hulp in de huishouding, personenalarmering

Ruim activiteiten aanbod

Op de WoonincPlusVitalis locaties verzorgt het Vitalis Wijkzorg team tevens een ruim aanbod van activiteiten en services die het leven veraangenamen. Ook de bewoners uit de wijk zijn hier van harte welkom. We nodigen hen van harte uit om mee te doen of als vrijwilliger bij ons aan de slag gaan.

Wat zijn uw wensen?

Voor al uw vragen op het gebied van zorg, behandeling, wonen en welzijn in de wijk, kunt u bij het WoonincPlusVitalis klantencentrum terecht.

Onze adviseurs staan voor u klaar

 

website woonincplusvitalis

040 220 22 02
info@woonincplusvitalis.nl

wpv logo

 

Toekomstbestendig wonen

Wilt u zelfstandig wonen met, wanneer nodig, zorg en behandelingen aan huis? En wanneer u er behoefte aan heeft, leuke activiteiten in de buurt en services die het leven veraangenamen. Dat kan!

Vitalis biedt samen met partner Wooninc, onder de vlag WoonincPlusVitalis, keuze uit meer dan 5.000 appartementen in de sociale huursector in Eindhoven. Van individueel zelfstandig wonen tot en met wonen met 24-uurs zorg en dienstverlening.

Naar woonvormen WoonincPlusVitalis

Huren in de vrije sector

Wilt u comfortabel wonen en leven zoals u gewend bent? Kiest u dan voor excellent wonen in een van onze prachtige huurappartementen. In onze residenties zijn de services en faciliteiten meer dan goed geregeld. www.vitalis-residenties.nl

Samen blijven

Vitalis Wijkzorg biedt op de WoonincPlusVitalis 'Compleet' locaties dagbesteding of intensieve zorg binnen kleinschalige zorgafdelingen. Zo kunt u, wanneer de zorgwensen veranderen, zolang mogelijk (bij elkaar) in de buurt blijven wonen. Een geruststellend idee.

Naar 'Compleet' locaties

Lees het laatste
nieuws

U bent welkom

Onder het motto ‘Ankerpunt in de wijk’ bieden we naast thuiszorg, activiteiten, ontmoeten en gezellig samen zijn voor alle buurtbewoners. Zo lang mogelijk leuke dingen doen en sociale contacten onderhouden zijn goed voor een mens. Rondom de ankerpunten heerst een gezellige sfeer, een veilig gevoel in de wijk.

U bent welkom voor een activiteit, een goed gesprek of gewoon een gezellige kop koffie of een lekkere maaltijd. Het leven is te leuk om thuis te zitten!

Lees alles over onze wijkcentra: “ankerpunt in de wijk”