'Onze medewerkers zijn warm, enthousiast en gedreven'

Word jij onze nieuwe collega?

Bij Vitalis werken enthousiaste, bevlogen en gedreven medewerkers en vrijwilligers met hart voor de zorg en onze doelgroep. Mensen met oog voor de kracht van kwetsbaarheid.

Werken bij Vitalis

Vitalis biedt je alles wat een baan in de zorg voor ouderen aantrekkelijk maakt. Een collegiale, dynamische, creatieve werkomgeving, goede voorwaarden, uitgebreide mogelijkheden voor groei, opleiding, doorstroom en flexibele contracten.

Als grootste zorgverlener in Eindhoven, bieden wij functies in het hele palet aan zorg- en woonconcepten. Je kunt bij ons kiezen uit diverse zorgafdelingen, bewoners en locaties. En gebruik maken van de kennis van collega’s. Om het werk beter of anders te doen, of door te groeien naar andere functies.

Word jij onze nieuwe collega?

Kijk snel op onze vacaturepagina
 of bij de functies voor vrijwilligers

'Ouderen bepalen zelf en wij passen ons aanbod daar op aan.'
Monique Kroonen is
Hoofd Opname & Verhuur bij Vitalis

Vitale teams

Bij Vitalis werken we met vitale teams. Met als doel om waar te kunnen maken, dat de cliënt echt de regie over zijn of haar leven behoudt.

Ertoe doen, zelf doen en meedoen

De zorgsector is in beweging. Een duidelijk fundament helpt bij het vasthouden aan datgene wat we als werkgever echt belangrijk vinden. Ons fundament hebben we verwoord in onze kernwaarden; ertoe doen, zelf doen en meedoen. Het verwoord wie we willen zijn, als zorgverlener en als werkgever. Het verwoordt waar jij als toekomstige collega op mag rekenen. Waar we voor staan en waar we op, blijven, bouwen.

 

Kunst en cultuur hoog in het vaandel

Bij Vitalis gaat kunst en cultuur om ontmoeten. Kunst als middel om het gesprek te openen. Tussen cliënten onderling, tussen cliënten en hun familieleden, mantelzorgers en begeleiders. Diverse kunstvormen blijken een goed instrument om te communiceren met ouderen en dementerenden. Kunst prikkelt en activeert herinneringen. Daarom zetten wij een uitgebreid programma aan kunst en cultuur activiteiten in.

Lees meer over ons uitgebreide kunst en cultuur programma

Vitalis heeft een groot aantal locaties in en rondom Eindhoven. Je hebt dus grote kans om dichtbij huis te werken!

Klik hier voor een overzicht van de locaties

Meer weten over werken bij Vitalis?

Neem contact met ons op. Wij horen je graag.

Afdeling P&O, Werving en Selectie
040 293 3265

vacatures@vitalisgroep.nl